Pikalaina – liukasta pikalainaa tilille

pikalainaPikalaina on aika lailla pieni laina, joka saattaa olla määrältään esim. 600 euroa. Lainan voi ottaa usein piakkoin pankkitililleen, mutta pikalainan laina-aika ei olekaan usein kovin pitkäkestoinen. Täällä operoi nykyaikana suuri määrä pikalainapalveluja, joidenka pikaluottorepertuaariin sisältyy useimmiten suuri määrä suosittuja pikalainoja. Lainasumman voi saada ilman vakuuksia, tosin luoton saaminen edellyttää kuitenkin luotto sekä vakituista asumista Suomessa.

Vuoden 2013 lakiuudistuksen vuoksi vippiyhtiöiden joukko kutistui aika tavalla, koska pikalainoista ei tulevina aikoina pystynyt rahastamaan niin suurta korkoa kuin aiemmin. Tänä päivänä pikaluottojen korkotaso on siis aika lailla vähäisempi kuin aikaisemmin. Monien hiukan suurempien luottojen korkosumma on tänä päivänä useimmiten aivan asiallinen, joten mmoni ottaakin lainaa netistä.

Valuutan hakeminen on ihan yleistä, siksi että useilla henkilöillä on pulaa fyrkasta. Erityisesti siinä tapauksessa kun rahaa täytyy saada mahdollisesti arvokkaampaan hankkeeseen, vaikka esimerkiksi taloremonttiin, lainarahaa otetaan hankkeen rahoittamiseksi. Nopeaa lainaa on fiksua yleensä ensiksi kysellä pankista, mutta luottoa saattaa toki saada aika lailla kohtuullisella korkoprosentilla ja kuluilla toisaaltakin.

Rahalainan ottamisessa on keskeistä, että tarkistaa aluksi kykeneekö lainan suorittamaan takaisin huoletta. Usein kun luottoa ei pysty maksamaan vaaditussa ajassa luotonantajalle, syntyy velkaongelmia jotka hankaloittavat arkielämää paljon jatkossa. On surullista, että nykyään monet kuluttajat joutuvat nojautumaan velkataakkaneuvojan tukeen.

Vaikka pikalainoja hyvin usein käsitellään huonona juttuna, pikaluotot eivät kuitenkaan tätä joskus ole. Pikalaina on mahdollista olla aivan OK ratkaisu jos kun käteistä haluaa ottaa piakkoin, eikä lainatun summan kulut ole korkeat. On fiksua joka tapauksessa katsoa että lainarahan pystyy suorittamaan luotonantajalle vaaditussa ajassa.

Verkosta löydät nykyisin suurta määrää pikavippiyrityksiä, joiden avulla on hyvä vertailla erisuuruisia luottoja kuluiltaan. Vippien tutkailua on järkevää ensin tehdä, koska sillä tavoin melkein aina voittaa ainakin jonkin verran mammonaa. Aika usein näin niin sanotusti säästää jopa rahakkaita rahasummia hilloa.

Joka tapauksessa on toki hyvä, kun lainaa ei joutuisi ottaa etenkään arkipäiväisiin menoihin. Alituinen mammonan lainaus voi kätevästi olla polku niin sanotusti pikalainavaikeuteen, missä esim. käytetään käteistä uusien pikaluottojen maksamiseen. Olisi hienoa, jos omat talousasiat voisi toteuttaa sillä tavoin, ettei lainaa juuri missään tapauksessa joudu ottaa ensisijaisesti joka päivän kustannuksiin, vaan nämä seikat pystyisi rahoittamaan aikaisemmilla rahasäästöillään ja jatkuvilla ansioilla.

On surullista, että tänä päivänä monilla kansalaisilla syntyy luottopulmia, ja tuollaiset kuluttajat nostavat useasti liian paljon rahalainaa. Lopuksi enemmän rahalainaa kehdataan anoa toisen lainarahan tilittämistä varten. Tuolloin  velkakierre on syntynyt jolloin asiakas päätyy monesti aivan pian pahoihin rahaongelmiin. Viestimissä on tiedotettu, että kansalaisten velkaongelmat valitettavasti ovat suorastaan yhtä pahoja kuin kauan sitten pahaan lamakauden aikaan.

Velkaa päätyy kumminkin melkein kaikki kuluttajat anomaan usein. Perinteinen rahalaina saattaa olla muun muassa rahalaina parvekeremonttia varten. Pitäisi aina tietää, että silloin kun velan maksamisen kanssa seuraa rahavaikeuksia, pitäisi ensin ottaa yhteys luotonantajaan sekä yrittää sopia toisenlainen velkavaihtoehto minkä avulla lainarahaa voisi maksaa ilman hankaluuksia jatkossa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s